Отец Паисий 85.СУ "Отец Паисий"
София, кв. Враждебна
Тел. 02 9458164
e-mail: info-2210085@edu.mon.bg
Знамена
Лого
Начало За нас Документи Прием Екип Класове Галерия Творчество Проекти За ученика Връзки Контакти Профил на купувача Обществен съвет Административни услуги
 

Конкурс „Как искам Европейският съюз да промени моя град"

Общо 1115 рисунки на деца до 14 годишна възраст от град София и от област София участваха в конкурс под надслов „Как искам Европейският съюз да промени моя град". Общо 8130 деца от цялата страна се включиха в конкурса, организиран от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз.  На 1 ноември 2012 г. бяха обявени имената на победителите от регионалния кръг. Никол Христова, ученика от 6а клас на 85 СОУ “Отец Паисий” е сред първите 15, които продължават  състезанието и се класира за участие на национално ниво.

 

Домакин на награждаването от регионалния кръг беше 139 ОУ „Захарий Круша" в София.

Официалната церемония по връчването на наградите ще се състои на 21 декември 2012 г., когато министърът по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев ще се срещне с децата и лично ще връчи наградите на отличените.

Рисунката на Никол Христова изразява нейното виждане за бъдещето на град София с много зеленина, високоскоростни магистрали и летящи коли.

Обратно...

 
   
Гласувайте за този сайт! BGtop