Отец Паисий 85.СУ "Отец Паисий"
София, кв. Враждебна
Тел. 02 9458164
e-mail: info-2210085@edu.mon.bg
Знамена
Лого
Начало За нас Документи Прием Екип Класове Галерия Творчество Проекти За ученика Връзки Контакти Профил на купувача Обществен съвет Административни услуги
 
Годишни награди на РУО София-град
 

С приключването на учебните занятия за учебната 2021/2022 година началникът на Регионално управление на образованието – София-град удостои директори и учители от столичната образователна система за високи постижения в предучилищното и училищното образование и за образцово изпълнение на професионалните им задължения.

Г-жа Диана Аларгова-Петрова, Директор на 85 СУ "Отец Паисий" удостоена с  пластика (СОВА) и грамота за заслуги към столичното образование.

Церемонията се състоя на 30 юни 2022 г. в Сити Марк Арт център. Гости на събитието бяха заместник-министърът на образованието и науката Мария Гайдарова, заместник-кметът на Столична Мирослав Боршош, д-р Анелия Андреева, – директор на Националния инспекторат по образованието, директори на дирекции от министерство на образованието и науката, от дирекция „Образование“ на Столична община, социални партньори.

 
Годишни награди на РУО София-град
Годишни награди на РУО София-град
Годишни награди на РУО София-град
Годишни награди на РУО София-град Годишни награди на РУО София-град

Обратно...

 
   
Гласувайте за този сайт! BGtop