Отец Паисий 85.СУ "Отец Паисий"
София, кв. Враждебна
Тел. 02 9458164
e-mail: info-2210085@edu.mon.bg
Знамена
Лого
Начало За нас Документи Прием Екип Класове Галерия Творчество Проекти За ученика Връзки Контакти Профил на купувача Обществен съвет Административни услуги
 

''Grassroots''- минисветовно първенство по футбол 2014

Във връзка с предстоящото издание на Световното първенство по футбол в Бразилия, Министерство на външните работи на Република България, Столичната община и Българския футболен съюз /БФС/ организират "Grassroots"- минисветовно първенство по футбол 2014. Турнирът е част от План за дейности по „Програма Grassroots” на БФС и Столичната община за територията на град София и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата и "София - Европейска столица на спорта 2017 г." „Grassroots минисветовно първенство по футбол 2014 г.” ще протече по програмата на Световното първенство в Бразилия в пълния си формат - с участието на 32 отбора и провеждане на 64 футболни срещи. Турнирът ще се проведе от 28 май до 1 юни, като финалите и церемонията по награждаването на победителите в турнира ще се състои на 1 юни, Деня на детето. Събитието е предназначено за общински и частни образователни институции, преминали обучение по „Програма Grassroots” и активно участващи във футболни инициативи на Столичната община. Турнирът има за цел да популяризира послания за толерантност, феърплей, както и да създаде условия за равнопоставено включване на момичета и момчета в спортна надпревара.

Учениците от 3 клас на 85 СОУ "Отец Паисий" ще се вземат участие в предстоящото първенство. Те ще представят отбора на Иран.

Очаквайте снимки и видеоматериали в "Галерия"!

Обратно...

 

 
   
Гласувайте за този сайт! BGtop